LAGERHOTEL

 

Clann Lagerhotel løser dit pladsproblem.

 

Vi har rum i mange forskellige størrelser – og til ethvert behov for ekstra plads. Vi tilbyder alt fra opmagasinering, der fylder fra fem til 80 m3. Det kan være for en kort periode på en måned eller i længere tid.

Måske skal du bygge om, flytte eller rejse til udlandet for en længere periode eller også mangler du bare plads til opbevaring af sportsudstyr uden for sæsonen, havemøbler, motorcyklen eller legetøj, som børnene er vokset fra.

 

Vi tilbyder også erhvervslejemål til eksempelvis arkiv og ekstra lagerplads. Med sine 2.000 kvadratmeter kan lagerhotellet også løse dit behov til midlertidig eller længerevarende opbevaring. Vi har tørre og sikre lokaliteter, der er videoovervåget og udstyret med automatisk affugtningsanlæg, som sikrer en konstant luftfugtighed. På den måde er dine ejendele opbevaret under de bedst tænkelige forhold. Aflåsning sker med din egen hængelås.

 

Lejemålet oprettes uden gebyr, og lejen betales kvartalsvis forud.

Clann er et forsikringsgodkendt lagerhotel, men det er din egen indboforsikring, der sædvanligvis dækket en midlertidig opbevaring på et lagerhotel. Du bør indhente selskabets accept, før du opmagasinerer.

Adgang til lagerhotellet kan også arrangeres uden for normal åbningstid – uden gebyr og mod nærmere aftale.